Keurmerken
en certificaten

Veiligheidsladder

De Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. De Veiligheidsladder is bedoeld om bedrijven te stimuleren om bewust veilig te werken om zo het aantal onveilige situaties en incidenten (verzuim, schades) terug te dringen. Hierbij wordt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag verdeeld over laddertreden. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.

Van Velsen Trappen is al jarenlang VCA gecertificeerd en via deVeiligheidsladder streven we naar het verhogen van de veiligheid en bewustwording op de bouwplaats en in onze fabriek.

De Safety Culture Ladder & van Velsen Trappen

  • Pathologisch
  • Reactief
  • Berekenend
  • Proactief
  • Vooruitstrevend

FSC

FSC zorgt ervoor dat alle bossen wereldwijd behouden kunnen blijven door verantwoord bosbeheer. Wij gebruiken verantwoorde houtproducten en kunnen dit op verzoek aantonen middels ons FSC® certificaat (SCS-COC-001305 / FSC-C020759).

KOMO

Het productcertificaat verklaart dat onze trappen voldoen aan alle kwaliteitseisen. De beoordeling is op basis van de eisen die de markt stelt aan kwaliteit, prestaties, duurzaamheid, verwerkingsvoorschriften e.d.

 

NBvT

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 aangesloten Trappen- & timmerfabrikanten.De NBvT stimuleert innovaties en werkt mee aan regelgeving met integrale kwaliteitsverbetering als doel.