MODULAIR BOUWEN

Er wordt de laatste jaren steeds meer modulair gebouwd in Nederland. Dit houdt in dat kant en klare voorgefabriceerde modules in een huis of bedrijfspand worden geplaatst. Denk hierbij aan badkamers, muren, keukens en natuurlijk: trappen. 

De oplossing voor moderne en duurzame woonprojecten

De prefab trappen van van Velsen Trappen worden veelal in de modulaire bouw gebruikt. Dit zijn vaak moderne en duurzame woonprojecten. Steeds vaker wordt er echter ook in de traditionele bouw kant en klare trappen de woning in geplaatst.

Modulair bouwen / modulaire trappen heeft 2 grote voordelen. De snelheid van ontwikkeling en milieuvriendelijkheid. Zo verloopt het produceren en plaatsten van een trap vele malen sneller dan bij traditionele bouw. 

Modulair bouwen is tevens milieuvriendelijker omdat er minder transportbewegingen nodig zijn en er veelal gebruikte materialen ingezet worden. 

Een bijkomend voordeel is dat omwonenden minder last hebben van de werkzaamheden. Het meeste voorwerk is immers vooraf in onze fabriek uitgevoerd. De modulaire trappen van Van Velsen trappen worden op een veiligere manier gemonteerd.

Modulair bouwen is een goed alternatief voor wie snel en duurzaam wil bouwen. Van Velsen Trappen streeft naar optimale duurzaamheid voor uw project.